Джеймс Мидълтън може да стои малко встрани от кралското семейство,

...
Джеймс Мидълтън може да стои малко встрани от кралското семейство,
Коментари Харесай

Джеймс Мидълтън кръсти новия си голдън ретрийвър в памет на кралица Елизабет Втора

Джеймс Мидълтън може да стои малко настрана от кралското семейство, само че това не значи, че гибелта на кралица Елизабет не му се е отразила. Той даже е намерил специфичен метод да й отдаде респект, като остане и правилен на себе си.

Братът на принцесата на Уелс е употребявал едно от кучетата си за задачата.

35-годишният Джеймс се е похвалил пред списание Hello, че обичаният му голдън ретрийвър Мейбъл е родила през лятото, а едно от кученцата се е сдобило с доста особено име. " В светлината на последните събития желаех да изкажа респект към починалата кралица ", споделя той.

Спрял се е на името Бърти, тъй като това е галеното име, с което околните му са наричали крал Джордж VI, бащата на кралица Елизабет. Преди да се възкачи на престола, същинското му име е било Алберт, от кое място идва и прякорът.

Братът на Кейт Мидълтън разкрива още, че е избрал да даде Бърти за образование за куче-водач, с цел да може той да е потребен на някой, който има проблеми със зрението. " Невероятно е, че кралицата посвети живота си на службата и, по някакъв метод, и Бърти ще направи същото. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР