Джеймс Мартин, 51, написа за любовта на живота си“ Барбара

...
Джеймс Мартин, 51, написа за любовта на живота си“ Барбара
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО Джеймс Мартин, 51, по собствените му думи за „любовта на живота му“ Барбара Броколи, 63, и тъмната страна на тяхната възрастова романтика, която „наруши мъжката му гордост“  – докато той се отдалечава от дългогодишната си приятелка Луиз Дейвис

Джеймс Мартин, 51, написа за „ любовта на живота си “ Барбара Броколи, 63, и тъмната страна на тяхната възрастова разлика романтика, която „ накърти мъжката му горделивост “ за Daily Mail през 2008 г. 

И въпреки всичко нещата завършиха през 2008 година И Джеймс, който е с 12 години по-млад от Барбара, преди този момент приказва за проблемите, с които се сблъскват във връзката си.

Той призна, че е „ малко просрочен, що се отнася до дамите “ и означи, че когато съпровожда Барбара на лъскави кино министър председатели и общува със звездите от филми за Бонд, той се усещаше „ отвън моите дълбочини, аварийна част “. с Мис Англия 2001, Сали Кетъл - изясни по какъв начин разликата във възрастта и благосъстоянието им са попречили на връзката им.

Барбара беше обсипала основния готвач с дарове, в това число картина на Пикасо и един път предложи да му купи Астън Мартин за £180 000, само че Джеймс призна, че неговата „ мъжка горделивост “ е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР