Джеймс Маккартни и Шон Оно Ленън - синовете на колегите

...
Джеймс Маккартни и Шон Оно Ленън - синовете на колегите
Коментари Харесай

Синовете на Маккартни и Ленън написаха песен

Джеймс Маккартни и Шон Оно Ленън - синовете на сътрудниците от " Бийтълс " сър Пол Маккартни и Джон Ленън - са съавтори на ария, озаглавена Primrose Hill.

Меланхоличната акустична балада е ода за силата на мястото за панорамна панорама на Лондон в Риджънтс Парк, съобщи BBC.

Обявявайки плана със своя " добър другар “ в петък, Маккартни сподели, че песента го е предиздвикала да се почувства " разчувствуван “.

" С издаването на тази ария наподобява, че в действителност слагаме ново начало “, написа той в обществената мрежа X.

В обособен пост в Instagram Маккартни разкри, че парчето е въодушевено от привидение, което е имал като дете в един летен ден в Шотландия.

" Оставяйки се, видях моята същинска обич и избавител в съзнанието си. Primrose Hill е за това да завъртя топката и да намеря този човек “, добави той.

Сър Пол предложи бащинската си поддръжка за парчето, като го показа в обществените си медии, като изпрати и " доста обич към Шон Оно Ленън, който е съавтор на песента ".

Оно Ленън е по-малкият наследник на Джон Ленън и Йоко Оно. Джеймс е наследник на Пол Маккартни от починалата му първа брачна половинка Линда Маккартни.

Сътрудничеството на дуото прибавя към многочислените им солови планове с вариращ триумф. Primrose Hill е второто издадено парче на Маккартни за тази година, откакто се завърна с Beautiful през февруари, първото му издание от 2016 година насам. Оно Ленън има поредност от солови записи на свое име, както и осъществявания с голям брой групи, в това число Cibo Matto, The Ghost Of A Saber Tooth Tiger и The Lennon Claypool Delirium.

Съвместната работа на потомците на Beatles идва след  последната прощална ария на истинската четворка - Now and Then , която оглави класациите след излизането си предходната година.

Парчето бе в развой на основаване 45 години, като първите тактове са написани от Джон Ленън през 1978 година, а песента най-сетне е приключена през 2022 година

Всичките четирима Бийтълси участваха в парчето, което ще е последното с авторство на Ленън, Маккартни, Джордж Харисън и Ринго Стар.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР