Джеймс Мадисън ще пропусне двубоя на Лестър срещу Ливърпул от

...
Джеймс Мадисън ще пропусне двубоя на Лестър срещу Ливърпул от
Коментари Харесай

Ас на Лестър ще пропусне мача с Ливърпул

Джеймс Мадисън ще пропусне дуела на Лестър против Ливърпул от Висшата лига в петък поради травма в коляното. Английският национал е бил прегледан от експерт поради казуса си, съобщи мениджърът на " лисиците " Брендън Роджърс.

Халфът получи травма, откакто се разписа в интерес на Лестър при успеха с 2:0 против Уест Хям преди началото на Мондиал 2022 и не игра на шампионата в Катар през ноември и декември.
 Ливърпул показа Коди Гакпо
Ливърпул показа Коди Гакпо

Договорът му е до 2028 година

" Мадисън няма да бъде разполагаем за този дуел. Той беше с (клубния лекар) Марк Уолър, с цел да получи специфичен съвет в Лондон. Очаквам да схвана какво е станало там. Той беше разполагаем на отбора на Англия на Световното състезание, само че в този момент не тренира. Изглеждаше, че всичко беше наред, само че още веднъж имаше болки ", съобщи Роджърс, представен от Ройтерс.

26-годишният Мадисън е един от главните футболисти за Лестър през актуалната акция. Отборът от Мидландс заема 13-то място в класирането в шампионата на Англия.

Белгийският халф Денис Прат също няма да играе за " лисиците " против Ливърпул на следващия ден, откакто беше ударен по време на провалянето против Нюкасъл с 0:3 на 26 декември.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР