Джеймс Крейг, известен с ролята си на Джеймс Бонд, се

...
Джеймс Крейг, известен с ролята си на Джеймс Бонд, се
Коментари Харесай

Полуголият Даниел Крейг зарадва феновете с разкопчани панталони СНИМКИ 18+

Джеймс Крейг, прочут с ролята си на Джеймс Бонд, се снима полугол за списание GQ и изясни за какво са минали пет години сред кино лентата "Спектър " и новия филм "Бонд 25 ". Според 52-годишния артист той нямал желание да се появи още веднъж в ролята на сътрудника.

"Никога нямаше да го направя още веднъж. Не бях сигурен, че тази работа в действителност си заслужава да преживея всичко още веднъж. Чувствах физически срив. Перспективата за различен филм беше нереалистична. И по тази причина минаха пет години ", сподели артистът, представен от Mail Online.

"Бонд 25 “ ще бъде последният филм на Крейг като английски разузнавач. Според него филмът ще бъде отпратка към Доналд Тръмп.

"Опитахме се да подсигуряваме, че Тръмп не е в този филм, само че, несъмнено, той е там. Винаги е по този начин - или Тръмп, или Brexit, или въздействието на Русия върху изборите ", сподели Крейг.

Той съобщи също, че би желал да има „ друго дете “ със брачната половинка си, актрисата Рейчъл Вайс.

Фотосесията за GQ очарова почитателите.

„ Боже, той наподобява ужасно “, пишат потребителите в обществените мрежи.

„ Горещо тяло и пронизващи сини очи “, сподели различен клиент.

Феновете също показаха страдание, че Крейг не обича да играе ролята на Бонд.

Премиерата на новия филм за приключенията на английския суперагент беше отсрочена от пролетта на 2020 година до ноември поради експлоадиране на ковид. Във Англия филмът ще излезе на 12 ноември, в Съединените щати на 25 ноември.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР