Джеймс Хардън вкара 44 точки, а Блейк Грифин добави 17

...
Джеймс Хардън вкара 44 точки, а Блейк Грифин добави 17
Коментари Харесай

Джеймс Хардън наниза 44-и точки за важен успех на Бруклин

Джеймс Хардън вкара 44 точки, а Блейк Грифин добави 17 при завръщането си в Детройт, като двамата имаха най-сериозен принос за триумфа на Бруклин Нетс като посетител със 113:111 в шампионата на НБА. Хардън се върна на терена след един пропуснат дуел поради болки в гърба.

А с изключение на точките, добави 14 битки и 8 асистенции. Въпреки че играха без други двама от значимите си играчи- Кевин Дюрант (разтежение на лявото бедро) и Кайри Ървинг (лични причини), отборът продължава да преследва Филаделфия на върха в Атлантическата дивизия.

Грифин прекара три години и половина в Детройт, само че при започване на този месец откри метод да се самооткупи и мина в Бруклин. И домакините не не помниха приноса му, като преди началото на мача пуснаха видео с негови изяви.

Портланд продължава да натиска за 2-ото място в Северозападната дивизия, което за момента поделя с Денвър. Двата тима имат по 27/18, а Трейлблейзърс се оправиха с Орландо като посетители със 112:105. Новопривлеченият гард Норман Пауъл вкара 22 точки за триумфа, в това число пет тройки и по този начин не си личеше бипсата на Деймиън Лилард.

Си Джей Маккалъм приключи с 22 точки, като вкара 7 от тях в последния интервал. Орландо Меджик пък претърпяха 12-а загуба в последните си 14 мача и са на дъното на Източната конференция.

Другият кандидат на Северозапад Денвър също реализира победа отвън дома- 113:108 над Ню Орлиънс. Никола Йокич беше обаятелен и приключи мача с 37 точки и 9 асистенции. Майкъл Портър-джуниър вкара 25 за триумфа на Нъгетс, а Джамал

Мъри завърши мача с 23 и 11 асистенции. Гостите изостанаха в третата третина, само че след 24:8 в последната обърнаха мача в своя изгода.

Стеф Къри пропусна пети следващ мач поради наблягане на опашната кост, а Атланта Хоукс се разправи с неговия Голдън Стейт със 124:108 в Сан Франсиско. Джон Колинс направи персонален връх и осъществя 38 точки за гостите от щата Джорджия, като взе и 12 рибаунда. Андрю Уигинс опита да отговори с 29 точки за Голдън Стейт. Атланта е на 2-о място в Югоизточната дивизия единствено с 1 загуба повече от Шарлът.

Хорнетс пък не разрешиха да бъдат застигнати, откакто се оправиха вкъщи със 110:105 с Маями. Малик Монк се отличи с 32 точки, а Тери Розиър остана с 26 и подаде 11 завършващи паса. Девънти Греъм означи 16, само че решаващият му принос беше в последните секунди с два наказателни удара. Джими Бътлър завърши с 20 точки и девет асистенции за Маями, които търпят 6-а поредна загуба и се подреждат на 3-о място в Югоизточната дивизия, тъкмо изместени от Атланта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР