Джеймс Хардън поведе Филадалфия за победата над Бостън със 119:115.

...
Джеймс Хардън поведе Филадалфия за победата над Бостън със 119:115.
Коментари Харесай

Страхотен Джеймс Хардън поведе Филаделфия за успех над Бостън

Джеймс Хардън поведе Филадалфия за успеха над Бостън със 119:115. Той означи 45 точки, с което оказа помощ на отбора си да поведе с 1:0 в полуфиналите на Източната конференция.

" Той беше талантлив. Той резервира самообладание. Той знаеше по кое време да нападна и по кое време да не го прави. Той сподели необикновено самообладание. Много съм благополучен за него, тъй като сподели на какво е кадърен. Беше приказен ", не пестеше похвали за звездата си треньорът на отбора Док Ривърс.

За последно Хардън бе минал границата от 40 точки преди две години, когато играеше с Бостън и означи 41 точки против Бруклин. Той изравни и върха си в плейофите. Той направи подобен мач в отсъствието на Джоел Ембийд, който към момента лекува травма на дясното коляно.

В края на мача Джейсън Тейтъм от Бостън, който приключи с 39 точки и 11 битки, не съумя да овладее топката след пас на Маркъс Смит, което даде опция на Пол Рийд да означи последния панер за гостите и да донесе успеха им.

Отборът на Бостън, който беше финалист предишния сезон в НБА, ще има опция да изравни серията в сряда, когато е идващият мач сред двата тима./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР