Джеймс Хардън даде първото си интервю като част от Бруклин

...
Джеймс Хардън даде първото си интервю като част от Бруклин
Коментари Харесай

Хардън: Бруклин получи играч на елитно ниво, не съм се заяждал с никого в Хюстън

Джеймс Хардън даде първото си изявление като част от Бруклин Нетс. Брадата, който дойде в " мрежите " след замяна с Хюстън Рокетс и още два тима, приказва по няколко тематики на първата си конференция след прехвърлянето. 31-годишният стрелец показа за какво е желал да премине при " мрежите ", разяснява връзките си с другите две звезди Кевин Дюрант и Кайри Ървинг, отговори на захапката на ДеМаркъс Казънс и почете организацията на Хюстън Рокетс за това, че го е изпратила там, където той самият е желал.

" Това е късмет, който значи доста за мен. Прекарах цели осем години в Хюстън и в този момент съм подготвен за ново начало. В тима ни има необикновен гений, а управлението и треньорския щаб са страхотни. Това ново начало ще ми даде опция да се боря за купа. Отборът получава състезател и водач на елитно равнище или просто човек, който е подготвен да направи каквото е нужно, с цел да завоюва допустимо най-вече. Готов съм да се жертвам за отбора

И тримата с Кевин и Кайри сме елитни играчи, които би трябвало да изградят химия между тях и да се жертват за тима. Не сме егоисти, постоянно гледаме да подаваме и да играем баскетбол по верния метод. Това е най-важното от всичко останало.

Хардън отговори на заяждането на някогашния си съотборник ДеМаркъс Казънс, който дефинира държанието му като " неуважително ": Не съм се държал неуважително с никого. Тези момчета дойдоха в Хюстън преди малко. Аз бях там от много дълго време и претърпях доста върхове и спадове с организацията. Не съм бил непочтителен, просто направих коментар, че тимът като цяло не е подготвен да се бори за купа. Аз съм на подобен стадий от кариерата си, в който бих желал да имам късмет за трофея. Пак споделям, не съм се държал по този метод към съотборниците ми или организацията.

“I wasn’t disrespectful to anyone.”

James Harden opens up about his recent postgame comments and departure from Rockets
— Bleacher Report (@BleacherReport)
Смятам, че нещата стават много по-лесни, когато кипя в играта и разполагам с положителни съотборници към мен. Вече организирах диалог със Стив Неш, с Майк Д'Антони, треньорския щаб и съотборниците ми. Чувствам се по-уверен, тъй като стиловете ни в нахлуване и отбрана си пасват. Просто ще бъда себе си и ще се опитам да направя играта по-лесна за Кевин и Кайри, когато той се завърне, както и за високите играчи и стрелците ни.

Запитан за какво е толкоз убеден в триумфа на Бруклин, в случай че не съумя да реализира нещо значимо с Крис Пол, Уестбрук, Дуайт Хауърд и Кармело Антъни в Хюстън, Брадата отговори: " Имаме Кевин Дюрант и Кайри Ървинг в тима, които са обградени от в действителност положителни съотборници - ДиАндре Джордан, Джеф Грийн, Лендри Шамет. Тимът е издигнат по подобен метод, че да може да отговори на всеки жанр на игра. Добавяш и треньорския щаб към всичко останало и изцяло тимът се трансформира в сериозен кандидат за купата ".

James Harden on how he'd describe his conditioning right now:

" Great! "
— SportsCenter (@SportsCenter)
Нямам никакви гаранции, че като дойда в Бруклин ще печеля. Но, по този метод аз си давам късмет, което е доста значимо за мен. Като бях по-млад за мен беше по-важно да проработя повече пари, с цел да подсигуря фамилията си. В настоящия стадий от кариерата ми желая да си дам късмет, с цел да реализира нещо огромно в Лигата. Това е цялата обстановка към прекосяването ми в Бруклин. Знам, че няма да е по никакъв начин елементарно, само че с този състав и треньорски щаб считам, че ще имаме превъзходен късмет.

" [The Rockets] worked with me and made sure I ended up here, so very appreciative. "

- James Harden
(h/t )
— NBA Central (@TheNBACentral)
Бруклин беше топ дестинацията в моя лист, макар че имаше още няколко заинтригувани тимове. Щеше да стане огромна лудница, в случай че бях изпратен някъде другаде. Искам да отдам заслуженото почитание на Хюстън Рокетс за това, че работиха с мен и ми помогнаха да се озова там, където аз желаех ", показа Хардън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР