Джеймс Франко все пак се завръща на големия екран, макар

...
Джеймс Франко все пак се завръща на големия екран, макар
Коментари Харесай

Джеймс Франко ще играе Фидел Кастро във филма “Алина от Куба”

Джеймс Франко въпреки всичко се завръща на огромния екран, въпреки и на дребен, тъй като не е холивудска продукция, само че ще играе не по-малко от Фидел Кастро, написа “Вераети”.

Това е роля в нов самостоятелен филм, наименуван “Алина от Куба”, в който той се причислява към Ana Villafañe.

Тя показва Алина Фернандес, дъщерята на Кастро, а Миа Маестро играе майката на Алина, Наталия Ревуелта, жена от висшата класа, която ражда щерка след връзка с Кастро.

Целият филм ще наблюдава живота на Алина като извънбрачна щерка на Кастро и нейното пътешестване от времето, когато е била критик на държавното управление му в Куба досега, в който го е напуснала, с цел да отиде в Испания през 1993 година

Изборът на Франко като Фидел Кастро беше подсилен от същинската Алина Фернандес, която си сътрудничи с създателите на кино лентата.

Това не е първото известие, че Франко се завръща към актьорството, откакто преди този момент си обезпечи роля в „ Аз, ти “ на Били Огъст.

Двата кино лентата съставляват нова опция за артиста, който беше упрекнат през 2019 година в полова употреба на девойки, които са посещавали неговите уроци по актьорско майсторство.

Спорът завърши предходната година и оттогава Франко не се е появявал във филми.

Филмът “Алина от Куба” ще бъде режисиран от Мигел Бардем по сюжета на Хосе Ривера и Нило Круз.

Снимките би трябвало да стартират в средата на август в Колумбия, а плануваната дата за довеждане докрай към този момент не е известна.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР