Джеймс Арг“ Арджънт разкри, че бившата му приятелка Джема Колинс

...
Джеймс Арг“ Арджънт разкри, че бившата му приятелка Джема Колинс
Коментари Харесай

Джеймс Арджънт казва, че „грубият“ коледен подарък на бившата Джема Колинс е най-лошият подарък, който е получавал

Джеймс „ Арг “ Арджънт разкри, че някогашната му другарка Джема Колинс един път го е оставила замаян, с помощта на това, че му е подарила „ недопечен " коледен подарък.

Джема, която в този момент е влюбена в годеника Рами Хауаш, в миналото е била в периодическа връзка с Арг, която стартира на снимачната площадка на The Only Way is Essex през 2011 година и постоянно беше централна част от доста от най-драматичните сюжетни линии на шоуто на ITV.

През 2019 година, по време на една от раздялите им, се твърди, че Джема е била подложена на поредност от обидни текстови известия за тежестта й от Арджънт. Тя показа тези замени в своите истории в Instagram през 2020 година, където той я съпостави с хипопотам наред с други жестоки мнения, само че бързо изтри обявата.

Бившата двойка обаче наподобява е в по-добри връзки в наши дни - с преди малко необвързания Арг даже се усеща задоволително убеден, с цел да си напомни остарели времена и да се пошегува за пикантните дарове, които са си разменяли през предишните празн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР