Джейми Спиърс, бащата на Бритни Спиърс, се отказва от правата

...
Джейми Спиърс, бащата на Бритни Спиърс, се отказва от правата
Коментари Харесай

Бащата на Бритни Спиърс се отказва от попечителството

Джейми Спиърс, бащата на Бритни Спиърс, се отхвърля от правата си на неин легален аставник - служба, която заемаше повече от 13 години и по силата на която можеше да управлява всички аспекти от живота й, оповестява RTVE.

В документи, показани във Върховния съд на Лос Анджелис, бащата на певицата удостоверява, че се съгласява да делегира тази функционалност на друго лице, което няма да анулира напълно настойничеството на Бритни, само че настойникът към този момент няма да бъде член на фамилията й.

„ Въпреки че господин Спиърс е непрестанната цел на неоправдани офанзиви, той не има вяра, че обществената борба с щерка му за правата като аставник е в неин интерес “, се показва в документа.

" Радваме се, че господин Спиърс и неговият юрист през днешния ден признаха, че той би трябвало да бъде отхвърлен. Това е реабилитиране за Бритни ", съобщи юристът на Бритни Матю Розенгарт.

Отказът на бащата идва по-малко от месец, откакто Розенгарт стана представител на Бритни, след отдръпването на предходния й назначен юрист.

В допълнение, новият представител проверява ръководството на финансите от родителя, защото се твърди, че е разкрил някои неоправдани заплащания към промоутърите, когато певицата е напуснала сцената.

„ Очакваме с неспокойствие да продължим нашето задълбочено следствие на държанието на господин Спиърс и други през последните 13 години, през които той е получил милиони долари от парцела на щерка си и чакам с неспокойствие да вземем показанията на господин Спиърс в близко бъдеще “, приключи Розенгарт.
 Мадона в поддръжка на Бритни Спиърс: Ще те измъкна от пандиза Мадона в поддръжка на Бритни Спиърс: Ще те измъкна от пандиза
62-годишната Мадона е следващата звезда, която поддържа битката на певицата Бритни Спиърс за преустановяване на попечителството на бащ...

От своя страна бащата увери, че се отдръпва единствено заради публичния напън, упражняван против него.

Джейми Спиърс, който увери, че търси единствено „ най-хубавия интерес на щерка си “, съобщи, че ще сътрудничи, с цел да се трансферират пълномощията на нов настойник.

Розенгарт изиска на 26 юли финансов консултант да размени бащата на певицата, който да управлява финансите, защото медицинските аспекти се управляват от юрист Джоди Монтгомъри.

„ Това наставничество заплаща заплатата на доста хора “, беше едно от недоволствата на певицата, чието положение се прави оценка на към 60 милиона $, в изказването й от 23 юни, което обиколи света.

Настойничеството, почнало след интервал на несигурно държание, в което Бритни загуби попечителството над децата си, беше мощно разисквано през последните години, защото години по-късно Бритни се завърна на сцената, разгласява няколко албума и взе участие в шоу в Лас Вегас и това донесе милиони долари благосъстояние сред 2013 и 2017 година

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР