Джейми Ломас разкри, че не е виждал най-големия си син

...
Джейми Ломас разкри, че не е виждал най-големия си син
Коментари Харесай

Джейми Ломас от Hollyoaks не е виждал сина си от шест години и иска да се „съберат отново“

Джейми Ломас разкри, че не е виждал най-големия си наследник от шест години в сърцераздирателна обява в обществените медии.

Любимецът на Холиоукс, който споделя тийнейджърката и 12-годишната си щерка Поли с някогашната си брачна половинка актриса Ким Марш, не се сдържа, когато означи 18-ия рожден ден на Били. Той се молеше един ден да се събере още веднъж с него, защото бащата беше заставен да споделя нескорошни фотоси на момчето, когато беше малко дете на футболни мачове.

Нито Джейми, нито Ким в миналото са коментирали аргументите за какво не е виждал сина си от толкоз време. Но някогашният съотборник от лагера „ Аз съм звезда “ се отвори в прям пост, като сподели, че „ усеща болката “ на други татковци, които също „ не виждат децата си “. 48-годишният артист се появи в Instagram, с цел да честити рождения ден на сина си.

До монтаж на остарели фотоси от времето, когато момчето му беше по-малко, той написа: „ На моя първороден Били. Честит 18-ти рожден ден, сине. За страдание изминаха 6 години, отка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР