Джейми Лий Къртис насърчава хората да не се плашат от

...
Джейми Лий Къртис насърчава хората да не се плашат от
Коментари Харесай

Джейми Лий Къртис: Ботоксът не носи щастие

Джейми Лий Къртис предизвиква хората да не се плашат от остаряването.

Актрисата от франчайза " Хелоуин " поучава и личните си дъщери " да не си пипат лицата ".

Къртис признава, че си е правила козметични процедури, само че сподели, че в последна сметка се е почувствала зле от тях и не ѝ донесли задоволство.

" Направих пластична интервенция ", споделила Къртис пред " Today ". " Поставих си ботокс на челото. Ботоксът накара ли огромната гънка да изчезне? Да. Но тогава изглеждаш като пластмасова дрънкулка ", разяснява тя.

Тя продължи: " Направих го. Не проработи. И всичко, което виждам, е, че хората в този момент концентрират живота си върху това. Затова споделям на децата си да се съсредоточат върху това, с което могат да допринесат, с цел да оказват помощ на хората. Щастие е сложна дума, тъй като животът е болежка. Искам те да са удовлетворени. Искам да усещат, че това, което вършат, има значение, има стойност ".



Къртис още веднъж играе Лори Строуд, която се изправя във заключителен конфликт със серийния палач Майкъл Майърс в последната част от филмовия франчайз, наречена " Хелоуин: Краят ", който потегля в кината от на следващия ден.

" Измислили са доста добър метод да сложат завършек на тази " трилогия " ", сподели Къртис за последния филм от франчайза. " Направихме три кино лентата, мисля, че приключва историята по печален, забавен метод ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР