Джейми Линн Спиърс, по-малката сестра на поп звездата Бритни Спиърс,

...
Джейми Линн Спиърс, по-малката сестра на поп звездата Бритни Спиърс,
Коментари Харесай

Какво иска сестрата на Бритни Спиърс от Илон Мъск

Джейми Линн Спиърс, по-малката сестра на поп звездата Бритни Спиърс, провокира вниманието към себе си с едно много съществено обвиняване.
 Бритни Спиърс, трите й селфита и един танц
Видеото, с което сгафи Бритни Спиърс

Другият път ще е по-добре

В историята с нещастните произшествия, за които тя приказва, са забъркани нейният електроавтомобил Tesla, Илон Мъск и няколко котки.

Според нея, поради изключително тихите мотори на колите на Мъск, нейните домашни любимци не чуват шума им, когато тя включи на задна скорост. По този метод без да желае тя прегазила няколко от тях пред дома им, от което дъщерите ѝ доста страдали.

" Знам, че сега има по-важни неща, за които би трябвало да се притеснявате, само че някой би трябвало да уведоми Илон Мъск, че Tesla е скришен палач на котки и това е проблем, който в действителност би трябвало да се реши ", споделя тя в заличен видеоклип от обществените мрежи, оповестен от.

Тя желае от Илон Мъск поради този недостатък да промени звука на моторите на колите Tesla.

За разлика от останалите коли, електрическите транспортни средства не издават доста звук. Според някои обаче, този факт може да заплаши хората с повредено зрение, които разчитат на звуци, с цел да пресичат безвредно улиците.
 Tesla, Apple, Гугъл и за какво Илон Мъск не е съумял да продаде компанията си
На кого Илон Мъск не съумя да продаде Tesla

Когато и на милиардерите нещата не им се получават

Джейми Лин Спиърс си призна, че в този случай имал виновност и лидерът на автомобил, а по-късно изясни, че гениите от Teslamotors са най-хубавите, а тя единствено давала предложение, на което да извърнат внимание, написа Yahoo Entertainment.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР