Джейми Карагър твърди, че е глупости“, че Микел Артета е

...
Джейми Карагър твърди, че е глупости“, че Микел Артета е
Коментари Харесай

Джейми Карагър избухна като „глупости“ защо шефът на Арсенал Микел Артета е избегнал забрана

Джейми Карагър твърди, че е „ нелепости “, че Микел Артета е избегнал възбрана, откакто проблем с превода е една от аргументите да види анулацията на обвиняванията си.

Босът на Арсенал избухна в цялостна изцепка, откакто видя по какъв начин тимът му губи за първи път този сезон от Нюкасъл преди няколко седмици. Противоречивият гол на Антъни Гордън се оказа разликата и Артета остана гневен, потвърждавайки, че решението да се присъди голът е " срам ".

Първоначално той беше упрекнат, само че самостоятелна регулаторна комисия отхвърли обвиняванията като „ недоказани “ и в своите писмени претекстове беше разкрито, че доказателствата на Артета гласят: „ Думата „ срам “… има доста сходен правопис и наречие на испанското „ desgracia “... испанската дума има конотации на злощастие, покруса или неприятен шанс, а не конотациите на британския еквивалент, които допускат пренебрежение, непочтеност или пренебрежение. Въпреки че смисъла на британски може да докара до пояснение на корист или засегнатост, това не е плануваното зна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР