Джейми Карагър отново се изправи срещу бившия си съотборник в

...
Джейми Карагър отново се изправи срещу бившия си съотборник в
Коментари Харесай

Джейми Карагър отново разпали враждата с Рио Фърдинанд, като накара Върджил ван Дайк да се подиграва

Джейми Карагър още веднъж се изправи против някогашния си съотборник в британския тим Рио Фърдинанд, като го назова „ Върджил ван Дайк на бедния човек “.

Карагър и Фърдинанд имат история на неприязън, като си разменяха обиди в обществените медии по тематики, в това число въздействието на Катар и Саудитска Арабия върху играта. И в този момент, след нескончаем интервал на безмълвие, някогашният бранител на Ливърпул още веднъж разпали нещата с непредизвикана насмешка.

Той гледаше най-важните моменти от успеха на Ливърпул с 4-1 над Лутън в сряда вечерта, до момента в който беше в студиото на CBS, с цел да работи върху отразяването на Шампионската лига. Неговият сътрудник Мика Ричардс разгласява видео в историята си в Instagram, в което го моли да реагира на изравнителния удар с глава на Върджил ван Дайк.

„ Не е нужно да анализирате това “, сподели Карагър. „ Вижте колоса, вижте го, вижте го! Чудо на актуалната просвета. Той е най-хубавият централен бранител, който Висшата лига в миналото е виждала, до една миля. ”

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР