Джейми Карагър обвини Кайл Уокър и Манчестър Сити, че играят

...
Джейми Карагър обвини Кайл Уокър и Манчестър Сити, че играят
Коментари Харесай

Джейми Карагър отвръща на удара на Кайл Уокър за „игри на ума“ във вече изтрита публикация в социалните медии

Джейми Карагър упрекна Кайл Уокър и Манчестър Сити, че играят „ игри на мозъка “ и се пробват да „ трансформират описа “ след 1 -1 тъждество против Ливърпул в неделя - преди да изтрие обявата си в обществените медии.

Ливърпул остана ядосан, откакто не им беше отсъдена късна дузпа за предизвикателство от Джереми Доку против Алексис Мак Алистър, само че реферът Майкъл Оливър не смяташе, че това е дузпа и VAR Стюарт Атуел се съгласи с решението му.

Шефът на алените Юрген Клоп се ядоса, че това е " 100 % фаул ", до момента в който Уокър похвали Оливър, че не се е " разпаднал " напрегнат. „ Моето мнение е, че реферът и VAR взеха решение какво е то “, сподели бранителят на Сити в изявление за Sky Sports.

" Чувствам, че реферът го е реферирал в действителност, в действителност добре. Чувствам, че щом имаш " Анфийлд " и публиката зад тях, той можеше да се разпадне. Но това демонстрира неговия опит, това демонстрира неговия темперамент и ето за какво той евентуално се смята за един от най-хубавите рефери в тази страна и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР