Джейми Карагър не можа да устои на нахалния удар срещу

...
Джейми Карагър не можа да устои на нахалния удар срещу
Коментари Харесай

Джейми Карагър се стреми да се справи с Манчестър Сити и да изключи Арсенал, тъй като прогнозира победители в Шампионската лига

Джейми Карагър не можа да устои на нахалния удар против финансовите обвинявания на Манчестър Сити - макар че ги загатна за продобиване на Шампионската лига.

Отборът на Пеп Гуардиола приключи наедно 3-3 с Реал Мадрид в първия мач от четвъртфиналния си конфликт, до момента в който се стреми да отбрани короната си. Те още веднъж влязоха в изданието на този сезон като едни от любимците за популярност.

Преди мача CBS помоли Карагър да предвижда останалата част от надпреварата и някогашната звезда на Ливърпул се отхвърли за Сити, само че също по този начин подсигурява, че ще забие ножа. Той сподели: „ Точно, Арсенал-Байерн.. ще отида за европейски опит, ще отида за Байерн.

„ Най-долу ще отида за Ман Сити [срещу Реал Мадрид] - най-хубавият тим в Европа. Тук ще отида за Атлетико Мадрид [срещу Борусия Дортмунд], те ще отидат там.

„ Килиан ще го направи [в ПСЖ против Барселона]. Тогава, от тези двама [Атлетико Мадрид и ПСЖ], аз ще отида за ПСЖ на финала, с цел да играя против Манчестър Сити. И спечелилият е …клубът с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР