Джейми Карагър настоява, че правителството трябва да подпомогне текущите планове

...
Джейми Карагър настоява, че правителството трябва да подпомогне текущите планове
Коментари Харесай

Джейми Карагър отправя искания към Ливърпул и Евертън, докато Ман Юнайтед потвърждава плана за стадион

Джейми Карагър упорства, че държавното управление би трябвало да подкрепи настоящите проекти на Ливърпул и Евертън за игрища, преди те да се ангажират с Манчестър Юнайтед.

Говори се, че Червените дяволи основават „ Уембли на Севера “, защото се стремят най-сетне да се оправят с пренебрегването на своя стадион. Глейзъри разрешиха инфраструктурата на клуба да изгние и Олд Трафорд в този момент изостана от множеството си противници, като стадионът се счита за второразреден.

Ливърпул е измежду най-хубавите тимове, които усъвършенстват стадиона си, като FSG влага в основната естрада, както и края на Anfield Road, където се обитават почитателите на гостите. Малко по-надолу по пътя и Евертън са в развой на създаване на съвременен стадион в Bramley-Moore Dock, защото желаят да изоставен Гудисън Парк.

Новият притежател на Юнайтед сър Джим Ратклиф беше вокален за проектите си да построи ново място, привличайки помощта на Себ Коу, до момента в който търси държавни средства, с цел да подкрепи упоритостите си - н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР