Джейми Карагър и неговите съотборници в Ливърпул са мислели, че

...
Джейми Карагър и неговите съотборници в Ливърпул са мислели, че
Коментари Харесай

Надхитрихме Челси с продажбата на Торес, радвали се на Анфийлд

Джейми Карагър и неговите съотборници в Ливърпул са мислели, че ръководителите на тима са надхитрили Челси през зимата на 2011 година, когато им продадоха Фернандо Торес за 50 млн. евро – сумата, залегнала като откупна уговорка. Всички в отбора виждали, че испанецът върви надолу във формата си и не вярвали, че някой може да заплати толкоз за него.

Карагър сподели за " Скай Спортс ": " Не можех да допускам, че това се случва. Мислех си, че сме надхитрили Челси, тъй като през последните 12 месеца той бе бледа сянка на себе си. За година и половина в Ливърпул той бе най-хубавият нападател в света и страхотният му баланс против Челси най-вероятно се е затъкнал в съзнанието на притежателя им. В тези времена той към момента купуваше този, който изиска. Шевченко беше напълно друг случай.

" Получи се същински удар за Ливърпул. През този сезон не се справяхме добре, Торес също не блестеше изключително, само че пък вкара два гола на Челси. Мисля, че решението в Челси бе взето в този миг - пристигна ли януари, мощна офанзива да вземат Торес. 50 милиона в тези времена бяха доста пари и всички бяхме в потрес. Не можехме да повярваме, че Ливърпул получи такава сума. Ние обаче направихме нещо сходно с Анди Керъл за 35 милиона. Но пък тогава пристигна и Луис Суарес. Честно казано, по никакъв начин не съм сюрпризиран, че на Торес не му се получи в Челси ".

 Вилиан може да се озове в Ливърпул
Карагър изрази мнението си за прехвърлянето на испанеца по време на онлайн чат с тогавашния капитан на Челси - Джон Тери. Самият той призна, че е считал Торес за трансфер, с който " сините " от Лондон ще наложат дълготрайна доминация във Висшата лига. И макар че юношата на Атлетико оказа помощ в похода за първата и единствена Шампионска лига в клубната витрина, той прекара относително слаби 3,5 години на " Стамфорд Бридж " преди продажбата на Милан през януари 2015 година

 Да пожелаеш майката на Джерард пред всички в Ливърпул
" Мразех да играя против него. Винаги ни вкарваше и нямаше значение дали мачът е на " Стамфорд Бридж ", или на " Анфилд ". Той беше единственият футболист, за който Роман постоянно питаше. Йоси Бенаюн бе другар с него и ни сподели, че той ще напуща. Не повярвахме! Мислехме, че ще преобладаваме във Висшата лига и в Европа през идващите пет или шест години, само че това си остана мираж от играта ни против него ", сподели Тери.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР