Джейми Карагър бе в ужасно настроение след загубата на Ливърпул

...
Джейми Карагър бе в ужасно настроение след загубата на Ливърпул
Коментари Харесай

Карагър попиля всички в Ливърпул: Срам! Дори на тези години ще съм по-добър от Ван Дайк

Джейми Карагър бе в извънредно въодушевление след загубата на Ливърпул с 2:5 от Реал (Мадрид) във вторник вечер. Бившият бранител на " алените " подлага на критика бранителите и назова представянето на домакините " срамно ".

" Трябва да отдадем дължимото на Реал (Мадрид) - да дойдат на " Анфийлд " и по този начин да подчинят Ливърпул... Не се сещам някой различен да е играл на " Анфийлд " по този начин в Европа - стартира с тирадата си цитираният от webcafe Кара. - Но да си признаем - срамотия е Ливърпул да играе по този начин. Унизително е. Цял сезон ги пазиме, само че през второто полувреме бяха смешни. И като споделям срамотия - приказвам за отбраната. Кошмарно показване цяла акция.

Като почитател на Ливърпул правя оценка всичко, което този тим с този управител направиха в последните четири-пет години, само че в този момент... Ливърпул е осми във Висшата лига!

Не стопираме да се опитваме да търсим извинения за представянето им, само че към този момент става мъчно. Изобщо не играят добре. А най-смешното е, че преди два месеца Върджил ван Дайк сподели, че в пика си даже не бих попаднал в актуалната защитна четворка. Всъщност, бих могъл да застана на мястото на момента!

Знам, че не е вярно да се присмиваме на някого в подобен миг, само че Джо Гомес довечера беше просто... Всеки има слаби мачове и съм сигурен, че той самият ще се усеща извънредно след довечера. От години приказваме по какъв начин Ливърпул се нуждае от полузащитници и това е правилно, само че мисля, че към този момент им трябват и бранители - това стана повече от ясно след довечера. "
 Джерард: Ливърпул се сблъска с действителността, този тим би трябвало да откри душата си
Джерард: Ливърпул се сблъска с действителността, този тим би трябвало да откри душата си

" Всеки тим, който допусне пет гола, би трябвало да направи по-задълбочен разбор "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР