Джейми Фокс скърби за приятеля си Кийт Джеферсън, който според

...
Джейми Фокс скърби за приятеля си Кийт Джеферсън, който според
Коментари Харесай

Джейми Фокс скърби за дългогодишния си приятел и колега Кийт Джеферсън

Джейми Фокс скърби за приятеля си Кийт Джеферсън, който съгласно него е умрял неотдавна.

Foxx разгласява респект към Джеферсън, който също беше артист, в своя Instagram в четвъртък, като написа: „ Това боли. Кийт, ти беше нищо друго с изключение на безспорна берекет, през целия си живот сърцето ти е чисто, любовта ти е неизмерима, ти беше невероятна душа. “

„ Ще ни липсваш доста “, добави Фокс. „ Ще отнеме доста време, до момента в който това се излекува. “

Звездата от „ Лъч “ добави две други изявления в символ на респект към Джеферсън, като написа в едната: „ В момента всичко ме боли, когато ми е мъчно да проверявам тези фотоси, преживявайки спомените за това, че си прекарваме ужасно, ще ни липсваш, дребосъче “. Фокс показа няколко фотоси на двойката в изявленията.

Според профила на Джеферсън в IMDb, той се появява с Фокс в два епизода на „ Шоуто на Джейми Фокс “ през 1998 година и 1999 година Двойката се появява в няколко други плана дружно през годините, в това число кино лентата на Куентин Тарантино от 2012 година „ Джанго без окови “ и други неотдавна в миналогодишния “Day Shift ” и идния “The Burial ”.

Джеферсън се появи и във кино лентата на Тарантино от 2015 година „ The Hateful Eight “, както и във кино лентата от 2019 година „ Имало едно време в Холивуд “.

През август Джеферсън показа в обява в обществените медии, че е бил диагностициран с рак, и тагна Фокс, като написа: „ Имам любящо семейство и най-хубавите другари в целия свят. Ти знаеш кой си. От майка ми до J Foxx и всички сред тях.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР