Джейми Бортуик изглежда най-накрая отхвърли слуховете, че се среща с

...
Джейми Бортуик изглежда най-накрая отхвърли слуховете, че се среща с
Коментари Харесай

Джейми Бортуик от EastEnders наруши мълчанието си относно слуховете, че се среща с колега от BBC

Джейми Бортуик наподобява най-сетне отхвърли слуховете, че се среща с някогашната си сътрудник Даниел Харолд, до момента в който хвърли шапката си на кръга за идващия година Strictly Come Dancing.

Двойката EastEnders, която изигра влюбената двойка Джей и Лола в сапунената стратегия на BBC, останаха близки даже откакто героят на Даниел умря от мозъчен израстък, оставяйки феновете разрушени сърца. Спекулациите се завъртяха, че може да има и някаква химия отвън екрана - нещо, което нито е доказано, нито отречено преди.

Джейми, който разгласява поддръжката си за нея от самото начало в „ Аз съм звезда “ и също по този начин е свързван с новата си звезда от Албърт Скуеър Джази Финикс, в този момент разруши вярата на почитателите, че са скрито дружно. Сега той се приготвя за още клюки за романтика, откакто се записа за Strictly Christmas Special с Нанси Сю като негов танцов сътрудник.

Говорейки, откакто размаха езици, той сподели преди старта: „ Свързаха ме с Джази и ме свързаха с Даниел. Просто съм из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР