Джейми Андерсън не е изцяло щастлива, че Зимните олимпийски игри

...
Джейми Андерсън не е изцяло щастлива, че Зимните олимпийски игри
Коментари Харесай

Олимпийци недоволстват от провеждането на Игрите в Пекин

Джейми Андерсън не е напълно щастлива, че Зимните олимпийски игри ще се проведат в Пекин. Състезателката по сноуборд отпътува за китайската столица със смесени усеща поради обстановката, която е изпъстрена от спорове по отношение на пандемията от ковид, човешките права и киберсигурността.

" Определено си помислих да стачкувам и да не отстъпвам това, което считам за вярно. По някакъв метод трябваше да свържа плюсовете и минусите. Точно в този момент усещам, че към момента желая да продължа това олимпийско странствуване, тъй като в действителност е голям подарък да бъда на тази сцена ", съобщи 31-годишната американка пред АП.

Тя е двукратна олимпийска шампионка в дисциплината слоупстайл.

През последните няколко години спортистите желаеха да приказват по редица въпроси, откакто правозащитни организации са документирали разнообразни злоупотреби в Китай.

" Имам право единствено на един избор - да хвърча до там и да дам всичко от себе си или просто да оставя спортната си фантазия да завърши толкоз покрай края ", сбита е немската състезателка по шейни Натали Гайзенбергер, която също е двукратна олимпийска шампионка.
 Владимир Зографски ще открие българското присъединяване на зимните олимпийски игри в Пекин
Владимир Зографски ще открие българското присъединяване на зимните олимпийски игри в Пекин

Олимпиадата в китайската столица ще се организира сред 4-20 февруари
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР