Джейк Пол е бесен на Дейна Уайт, който преди няколко

...
Джейк Пол е бесен на Дейна Уайт, който преди няколко
Коментари Харесай

Джейк Пол: Дейна Уайт е гологлава кучка!

Джейк Пол е гневен на Дейна Уайт, който преди няколко дни го засипа с рецензии. Президентът на UFC счита, че всичко към Джейк Пол е машинация, за която има хора, които желаят да заплащат. Дейна предизвести Пол, че някой ден може да отнесе огромен бой за нелепостите, които приказва по адрес на много ММА бойци. 23-годишната звезда от YouTube направи дебют в бокса предходната година и завоюва 2 борби с нокаут, напомня " mma.bg ".

Пол не стопира да провокира Конър Макгрегър, а Дейна Уайт му предложи борба с Аманда Нунеш. Това обаче не е среща, която да вълнува огромната интернет звезда. Пол не е удовлетворен от рецензиите на Дейна Уайт и го обиди със следното видео в обществените мрежи:

“Тази гологлава кучка Дейна Уайт отново стартира. Този човек споделя, че всичко към мен е машинация. Това идва от устата на човек, който разреши на подправен кечист като Си Ем Пънк да оглави събитие на UFC. Уайт, доста приказваш, само че дано проверим цифрите.

Аз и Майк Тайсън продадохме 1.8 милиона платени гледания през 2020 година, а UFC продадоха 1.3 милиона за 2020 година. Дейна Уайт, шанс на теб, тъй като ще ти би трябвало. Надявам се, че ще намериш тези 500 000 платени гледания. Спирам да се занимавам със остарелия ти гъз.”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР