Джейк Гиленхал си припомни работата с покойния Патрик Суейзи във

...
Джейк Гиленхал си припомни работата с покойния Патрик Суейзи във
Коментари Харесай

Джейк Гиленхал си спомня, че е работил с покойния Патрик Суейзи по филма от 2001 г. Дони Дарко, докато рекламираше филма Road House в токшоуто

Джейк Гиленхал си напомни работата с починалия Патрик Суейзи във кино лентата Дони Дарко от 2001 година, до момента в който популяризираше Road Хаус в понеделник късно вечер със Сет Майерс

„ Той постоянно е бил толкоз благ с мен. Той постоянно е бил толкоз подкрепящ и благ и, да, има някакъв напън, само че той също имаше ужасно възприятие за комизъм, тъй че мисля, че щеше да се зарадва, само че, да, той ме отгледа - сподели Джейк.

Джейк във кино лентата от 2001 година се превъплъщава в Дони Дарко, до момента в който сестра му Маги, на 46, играе сестра му Елизабет.

Суейзи изигра мотивационния оратор Джим Кънингам във кино лентата, в който участваха още Джена Малоун, Джеймс Дювал, Дрю Баримор и Ноа Уайл.

Джейк сподели, че римейкът е в чест на оригинала, само че също по този начин са се пробвали да го създадат по напълно нов метод с режисьора Дъг Лиман, 58.

„ Това е филм на Дъг Лиман “, сподели Д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР