Джейк Джиленхол ще се превъплъти в образа на бившия боец

...
Джейк Джиленхол ще се превъплъти в образа на бившия боец
Коментари Харесай

Джейк Джиленхол натрупа мускули като Аполон за ролята на ММА боец

Джейк Джиленхол ще се превъплъти в облика на някогашния войник от ММА Елууд Далтън в идното рестартиране на класическия филм от 80-те години " Road House " и за задачата показва изцяло изменена визия. Номинираният за " Оскар " артист неотдавна снима сцена за кино лентата по време на събитие на UFC в T-Mobile Arena в Лас Вегас. На фрагментите, снимани от събитието и след това качени в формалния акаунт в Twitter на MMA Junkie, звездата демонстрира новата си страховита фигура пред феновете.

По време на инсценираното претегляне артистът провокира бурни възгласи от голямата навалица. След като дикторът разгласи формалното му тегло от 184,5 кг, Джейк Джиленхол слезе от кантара, с цел да се ръкува с президента на ММА Дана Уайт. Бившият войник на UFC играе Джак Харис, противник на героя на Джейк Джиленхол във кино лентата. След като се качи на кантара, с цел да се претегли, двамата с Джиленхол се изправиха един против различен в типичния за преди дуела жанр , разменяйки си определени думи.

— BK♡| (Jake's version) (@Bkgyllenhaal)

Това не е първият път, в който артистът натрупа мускули за кино роля. Преди това изпълнителят се преобрази за присъединяване си в " Принцът на Персия " и боксовата драма " Southpaw " .

Наскоро Amazon Studios означи необикновен триумф с различен филм за бойци на тепиха „ Creed 3 “, като трилогията събра над 50 млн. $ през дебютния си уикенд. Предстои да разберем дали „ Road House “ може да доближи триумфа на този филм.

Оригиналният " Крайпътна къща " има сдържан триумф в боксофиса, като печели 30 млн. $ с бюджет за продукцията от 15 млн. $. Във кино лентата Патрик Суейзи играе твърдия Далтън. Филмът е режисиран от Роуди Херингтън по сюжет на Хилари Хенкин и излиза по кината на 19 май 1989 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР