Джейдън Санчо разкри, че Марко Ройс се е опитал да

...
Джейдън Санчо разкри, че Марко Ройс се е опитал да
Коментари Харесай

Джейдън Санчо разкрива „вътрешна информация“ за напускането на Ман Юнайтед и момента, в който му е казано да се премести

Джейдън Санчо разкри, че Марко Ройс се е опитал да го убеди да напусне Манчестър Юнайтед и да се върне в Борусия Дортмунд след другарски мач преди сезона предишния юли.

Санчо игра за Юнайтед при загубата им с 3-2 против Дортмунд в Лас Вегас преди началото на сезон 2023/24. Отборът на Ерик загар Хаг беше надвит в последния си предсезонен мач в Съединените щати с помощта на дупката на Дониел Мален и попадението на Юсуфа Мукоко, като Диого Далот и Антони означиха за Юнайтед.

След мача легендата на Дортмунд Ройс се опита да убеди Санчо да се върне в Дортмунд - две години от неговото мега-парично пренасяне от Германия на Олд Трафорд. Въпреки че прехвърлянето не се реализира през лятото, Санчо в този момент се завърна в Дортмунд, откакто се причисли към клуба чартърен по-рано този месец.

В изявление за канала на Дортмунд в YouTube Санчо отвори диалога си с Ройс откакто в обществените медии се появи клип на някогашни съотборници, които приказват след приятелския мач преди сезон...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР