Джейдън Санчо може спаси кариерата си обратно в Борусия Дортмунд.

...
Джейдън Санчо може спаси кариерата си обратно в Борусия Дортмунд.
Коментари Харесай

Дортмунд си иска Санчо

Джейдън Санчо може избави кариерата си назад в Борусия Дортмунд. Германският клуб желае да притегли чартърен национала на Англия през зимния трансферен прозорец, осведоми авторитетният италиански публицист Фабрицио Романо.

Крилото бе част от " вестфалци " сред 2017-а и 2021, когато бе продаден на Манчестър Юнайтед. В момента текат диалози сред двата клуба, само че договорката зависи от " алените дяволи ". Ако не одобряват предлагането за наем, Борусия няма да може да го притегли, защото не може да заплати сума за непрекъснат трансфер.

Самият Санчо е склонен да се върне на " Сигнал Идуна Парк " и счита това за съвършен вид да върне формата си. Понастоящем Дортмунд и Юнайтед договарят за наема и покриването на заплатата.

Този сезон футболистът е играл единствено в 3 мача. В тях натрупа едвам 76 минути. Впоследствие през септември влезе в спор с мениджъра на Юнайтед Ерик Тен Хаг, който го подлага на критика обществено, че не е посочил задоволително високо равнище в тренировките. Оттогава 23-годишният играч не е бил в групата за нито един дуел от всички шампионати.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР