Джейдън Санчо е готов за колосите Ливърпул и Манчестър Юнайтед,

...
Джейдън Санчо е готов за колосите Ливърпул и Манчестър Юнайтед,
Коментари Харесай

Фройнд: Санчо е готов за Ливърпул и Ман Юнайтед, но по-добре да остане

Джейдън Санчо е подготвен за колосите Ливърпул и Манчестър Юнайтед, само че той може да научи още доста в Дортмунд, твърди някогашният халф на немския тим Щефен Фройнд. Той съобщи в изявление за talkSPORT:

"Не се и съмнявайте, че Джейдън е подготвен да играе в Ливърпул или Манчестър Юнайтед. Неговите достижения в последните години са невероятни и те демонстрират, че той е подготвен да направи идната стъпка. Този тим на Борусия обаче, с Холанд, Брандт, а в този момент и с Джан, му приляга повече. Ще бъде хубаво най-много за него да остане още една година и да натрупа повечко мачове зад тила си.

"Джейдън е единствено на 20. Защо да не остане в Борусия Дортмунд? Не приказваме за Фрайбург или Падерборн въпреки всичко, а за един от тимовете в топ 20 в Европа. Помните ли какво се случи с Йович, който мина в Реал Мадрид от Айнтрахт Франкфурт? Сега той не играе. Не знам за какво футболистите не се и замислят, когато получат оферта от Мадрид. Трябва да го вършат. Заплатите в Реал Мадрид и Висшата лига са на друго равнище, само че и в Бундеслигата са положителни.

"Тук също можеш да получаваш положителни пари и да се развиваш. Така няма да направиш прекомерно огромна крачка. "За Джейдън не би бил добър трансфер в Юнайтед. Там има огромен напън, а им е мъчно да стигнат даже до Шампионската лига. Може би за него е по-добре да остане още една година в Дортмунд ".
Бундеслига 28 кръг, вторник 26 май  Борусия Дортмунд 19:30предстои  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР