Джейда Пинкет Смит разкри, че тя и Уил Смит са

...
Джейда Пинкет Смит разкри, че тя и Уил Смит са
Коментари Харесай

Джейда Пинкет Смит: С Уил сме разделени от 7 години

Джейда Пинкет Смит разкри, че тя и Уил Смит са се разделили скрито преди цели 7 години, откакто са се изтощили от опити да заздравят фамилията си. Въпреки че живеят настрана обаче, двамата нямат желание да се развеждат. Това показа 52-годишната актриса в изявление заPeople.

Джейда и Уил Смит, Getty Images

Тя разкри още, че когато Уил удря пестник на Крис Рок по време на Оскарите, към този момент не са били дружно от 6 години.

Говорейки с Хода Котб в Today Show, Джейда изясни за какво бракът й с 55-годишния Уил се разпада: " През 2016 година, просто бяхме извънредно изтощени от опити. Мисля, че и двамата към момента бяхме заседнали във фантазията си за това, което смятахме, че би трябвало да бъде другият човек. Обещах, че в никакъв случай няма да има причина да се разведем ", продължава тя. Говорейки пред People, Джейда призна, че двойката в действителност живее настрана, само че в никакъв случай не са предприемали по-сериозна стъпка. " Все още изпитваме дълбока обич един към различен и ще забележим какво ще ни сервира животът. Благодарна съм на децата ни - Джейдън, 25, Уилоу, 22, и Трей, 30, който е наследник на Уил от предходна връзка - за това, че стояха донас в този сложен интервал в и за двамата. Децата ми, те са дребни гурута...Те обичат всяка част отнас, една в действителност безусловна обич към мен и татко им. Това е най-важното. " Раздялата на Уил и Джейдаешок за мнозина, защото през последните седем години те се назоваха един различен " брачен партньор " и " брачна половинка ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР