Джейда Пинкет Смит и Бритни Спиърс сякаш се надпреварват коя

...
Джейда Пинкет Смит и Бритни Спиърс сякаш се надпреварват коя
Коментари Харесай

Секс с мъже или секс с жени предпочита Джейда Пинкет Смит

Джейда Пинкет Смит и Бритни Спиърс като че ли се надпреварват коя ще направи по-шокиращи разкрития в книгата си, като през последните дни ставаме очевидци на много и от двете страни.
 На чия страна са децата на Уил и Джейда Пинкет Смит след разкритията на майка им
На чия страна са децата на Уил и Джейда Пинкет Смит след разкритията на майка им

Какво мислят Уилоу и Джейдън Смит

В записките си Worthy брачната половинка на Уил Смит разкри, че двамата с него не живеят като двойка от години, само че са съумели да го скрият в загадка. В книгата актрисата обаче приказва и за други персонални неща. Като секса с дами да вземем за пример.

В съответен абзац от Worthy Джейда Пинкет Смит написа, че към нея постоянно са витаели клюки, че е лесбийка и тя до някаква степен ги схваща, тъй като в по-младите си години е посещавал избрани клубове и заведения.

Тогава обаче Джейда признава, че в ранните си години в Холивуд е опознавала себе си, а това е включвало и секс с дами. " Имах няколко полови прекарвания с дами, единствено с цел да схвана, че когато става въпрос за секс, обичам мъжете. "
 Джейда Пинкет Смит и Уил Смит - разграничени, само че не и разведени
Защо Уил Смит и брачната половинка му са разграничени, само че не и разведени

Актрисата смъква картите на маса

Въпреки това Джейда Пинкет Смит написа, че се възхищава на дамите с всевъзможен цвят на кожата и счита, че точно дамата е най-уникалното творение на планетата, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР