Джей Зи бе официално обявен от списание Форбс за първия

...
Джей Зи бе официално обявен от списание Форбс за първия
Коментари Харесай

Джей Зи стана първият рапър милиардер

Джей Зи бе публично разгласен от списание " Форбс " за първия рапър милиардер. Той е натрупал положението си от $1 милиарда от музика, парцели, фешън планове и финансови вложения.

Според " Форбдс " брачният партньор на Бионсе е съумял, тъй като е изграждал марки вместо да работи за тях.

Джей Зи, чието рожденo име е Шон Картър, е израснал в един от най-опасните региони на Ню Йорк.

Славата го спохожда през 1996 година с дебютния му албум Reasonable Doubt. През 2001 година албумът The Blueprint е включен в каталога на библиотеката на американския Конгрес поради своята " културна, историческа и естетическа значителност ".

" Форбс " изяснява, че е пресметнал положението на рапъра, като е събрал другите му активи и е извадил задоволително огромна сума за поддържане на звездния стандарт на фамилията.

49-годишната суперзвезда печели от музика, от акциите си в предприятиеto за произвеждане на коняк D`Usse и шампанско Armand de Brignac, акции в Uber, парцели в елитни региони на Ню Йорк и Лос Анджелис, акции в Tidal - канал за стрийминг на музика, има творби на изкуството за общо 50 милиона $ и други

Според " Форбс` Джей Зи е един от дребното реализатори, натрупали толкоз огромно благосъстояние. От негова ария е фразата " Аз не съм предприемач, аз съм бизнес, дребосъче. "  Следващият суперуспешен рапър Д-р Дре е натрупал 770 млн. $, пресмята изданието.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР