Джей Ти Милър се разписа при числено превъзходство 3.21 минути

...
Джей Ти Милър се разписа при числено превъзходство 3.21 минути
Коментари Харесай

11 гола и попадение в продължението решиха пъзела между Ванкувър и Бъфало

Джей Ти Милър се разписа при числено предимство 3.21 минути след началото на спомагателния интервал при успеха на Ванкувър с 6:5 след продължение вкъщи против Бъфало в дуел от постоянния сезон в Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада.

Маркус Йохансон изравни за гостите единствено 59 секунди преди края на третия интервал за 5:5, само че Милър се възползва от положителното подаване на новобранеца Куин Хюз, с цел да осъществя 13-ото си попадение през акцията за триумфа на канадците.

Тимът на Сейбърс мислеше, че е осъществил попадение в спомагателната част, само че голът беше анулиран след нарушаване на Хенри Йокихарау. Антоан Ръсел и Джош Лейво се разписаха по два пъти в интерес на Ванкувър. Тайлър Майерс също беше прецизен за спечелилите. Джейк Виртанен се отличи с две завършващи подавания.

Вратарят Тачър Демко, който изигра втора поредна среща като титуляр, спря 23 удара пред голлинията. Новобранецът Виктор Олофсон приключи с попадение и асистенция за Бъфало. Кайл Окпосо, Земгъс Джирдженсъс и Расмус Ристолайнен вкараха за Сейбърс. Джак Ейчъл направи три завършващи подавания, а вратарят Картър Хътън избави 24 шайби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР