Джей Ло и Алекс Родригес стягаха сватба, но прановете им

...
Джей Ло и Алекс Родригес стягаха сватба, но прановете им
Коментари Харесай

Джей Ло най-сетне облече булчинската рокля, но това няма нищо общо с Алекс Родригес

Джей Ло и Алекс Родригес стягаха женитба, само че прановете им бързо се трансформираха, откакто избухна пандемията. Поп звездата и нейната половинка отложиха обилната гала, която се очакваше да бъде светското събитие на годината, с цел да спазят нововъведените противоепидимични ограничения. 

Джей Ло надалеч няма да облече булчинска рокля за първи път, само че сигурно не е била удовлетворена от обстановката, тъй като е бясно влюбена в Алекс Родригес, с който желае да се бракосъчетае от много време. Е, напълно скоро почитателите на Лопес имаха опция да видят любимката си още веднъж облечена в бяла рокля. Самата певица и актриса показа в Туитър фотография в тил, на която се вижда, че носи красива и доста нежна сватбена рокля.

Виж още:

Не, не бързайте с догатките, тъй като роклята не е предопределена за сватбата на дивата с някогашната спортна звезда. Джей Ло се приготвя още веднъж за фотосите на кино лентата " Shutgun wedding ", които се забавиха по разнообразни аргументи. Припомняме, че артистът Арми Хамър се отдръпна от кино лентата, откакто избухна секс скандал с неговото име и бе упрекнат в канибализъм. Арми отхвърли всички обвинявания, само че въпреки всичко взе вярното решение да не проваля кино лентата на Джей Ло, като приключи присъединяване си в него. В момента не е ясно кой влиза в ролята на Арми, само че едно е несъмнено - филм ще има. 

Виж още:

В началото на февруари се заприказва обаче, че Алекс Родригес бил изневерил на Джей Ло, освен това с известната в Щатите риалити героиня Мадисън Лирой. Твърдението за невярност се появи от различен облик от риалити предаване, Крейг Коновър, който съобщи това по време на събиране на състава на предаването " Southern Charm ". Коновър назова Мадисън " разрушителка на фамилии ", като добави още, че тя е имала връзка с женен състезател от MLB (Главната лига по бейзбол). Мадисън от своя страна изрично отхвърли думите на Крейг, признавайки въпреки всичко, че тя и Алекс са разговаряли по телефона, само че в никакъв случай не са се виждали и не са имали физически контакт.

Виж още:

Изображение: https://twitter.com/JLo, 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР