Джей Ло и Алекс Родригес доста бързо успяха да се

...
Джей Ло и Алекс Родригес доста бързо успяха да се
Коментари Харесай

Какво събра Джей Ло, Алекс Родригес и Марк Антъни

Джей Ло и Алекс Родригес много бързо съумяха да се трансфорат в една от обичаните звездни двойки. Двамата наподобяват доста влюбени, спокойни и уравновесени в връзките си. А до момента в който ние чакаме да разберем повече детайлности за идната им сватбата, те за следващ път потвърдиха силата на любовта си.

Вчера, 30 май, в профила на Алекс Родригес се появи много забавно видео. На него се вижда, че той е в компанията на годеницата си Джей Ло и нейния някогашен брачен партньор Марк Антъни . Тримата са на учебен концерт, в който взе участие и синът на музикантите, които прочувствено пригласят на песните.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Alex Rodriguez (@arod) на Май 29, 2019 в 10:00 PDT

Коментарът, който Родригес е оставил под обявата, също е не по-малко забавен: " Тези, които могат, го вършат. Тези, които не могат, сядат сред тези, които могат и мълчат. " По този метод Родригес се пошегува със своята липса на гений в региона на пеенето.
 Дженифър Лопес, Алекс Родригес и проектите им за сватбата
Как се готви за сватбата си Джей Ло

Очевидно малко по малко

Но този факт остава на назад във времето пред различен - освен Лопес и Антъни са в прелестни връзки, само че и бъдещият брачен партньор на певицата се схваща повече от добре с някогашния й . Каква фамилния идилия единствено.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР