Джей Ло е вряла и кипяла в шоубизнеса вече доста

...
Джей Ло е вряла и кипяла в шоубизнеса вече доста
Коментари Харесай

Как най-лесно се печелят два милиона долара

Джей Ло е вряла и кипяла в шоубизнеса към този момент много години. За това време натрупа и съществено благосъстояние и очевидно се е научила и по какъв начин ловко да борави с него. Освен да приема участия зa галактически възнаграждения, латино дивата прибягва и до някой и различен остроумен трик.

Миналият октомври Джей Ло пусна на имотния пазар големия си пентхаус в Ню Йорк, с цел да заживее под един покрив с Алекс Родригес. И това стана в различен пентхаус, още веднъж в Ню Йорк, само че този път в най-високата жилищна постройка в света - 432 Park Avenue .

 Дженифър Лопес и Алекс Родригез си купиха общ дом
Дженифър Лопес и Алекс Родригез си купиха общ дом

Минаха на последващо равнище

Сделката стана факт напролет на 2018 година и звездната двойка брои 15.3 милиона $ за едно жилище, което несъмнено дава отговор на звездния им статус. 371 квадрата, бяло, пространно, с съвременно обзавеждане и спираща дъха панорама.

И тъкмо когато си помислихме, че Дженифър и Алекс свиха своето любовно гнездо и са подготвени за нова, сериозна стъпка, идва и изненадата - домът им се продава. Този път цената е 17.5 милиона $ , а изтъкната причина - че мястото е прекомерно тясно за всички деца на Лопес и Родригес - общо четири.

На нас пък това пояснение ни звучи малко необичайно, тъй като едва ли цялото домочадие е непрекъснато на едно и също място. А и апартаментът има три спални, четири бани, независим асансьор и задоволително място за игра на хлапетата, написа Daily Mail.



На нас тази бързa покупка и следваща продажба ни звучи по-скоро като много елементарен метод за припечелване на едни два милиона $ . Не, че Джей Ло си няма доста повече, само че сигурно ще се откри бързо покупател, който желае да спи в нейното легло.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР