Джей Ло е безспорно една от най-харесваните певици и актриси

...
Джей Ло е безспорно една от най-харесваните певици и актриси
Коментари Харесай

Джей Ло разкри какво е започнала да прави по време на изолацията

Джей Ло е несъмнено една от най-харесваните певици и актриси в света. Талантливата звезда е също по този начин и много дейна в обществените мрежи.
Там тя споделя най-различни неща, свързани с работата ѝ, само че и с всекидневието – тренировки, храна, а от време на време и мотивиращи слова, както направи напълно скоро.
Дженифър показа с милионите си почитатели в Инстаграм за нов табиет, който е построила по време на обществената изолираност. Вижте в канала във vbox7:

Тя описа за навика, публикувайки красиви фотоси, на които е облечена с нежна светла рокля и прави скок във въздуха. Кадрите са евентуално направена в двора на къщата ѝ.
               

A post shared by (@jlo) on May 3, 2020 at 1:13pm PDT

Посланието към фотосите гласи, че всеки ден певицата е почнала да споделя три неща, за които е доста признателна. 

Какво тъкмо прави тя:

" В време, когато е толкоз елементарно да се отчаеш, мислейки за всичко, което може да се обърка, наред с това, които нямаме, и отговорите, с които не разполагаме... Изградих навика да споделям три неща, за които съм признателна, незабавно откакто отворя очите си заран. А вечер, лежешком в леглото, изреждам на глас три хубави момента, случили се през миналия ден. Може да бъде всичко. Опитвам се да ги трансформирам, с цел да не се повтарят. Бъдете положителни и се пазете. Обичам ви, всички ми липсвате! ", написа тя към фотосите, харесани от милиони консуматори

Хиляди са почитателите на певицата, които пишат в мненията, че ще пробват да създадат същото. 

Скоро името на Джей Ло бе забъркано в скандал с нейна фотография, за която фотограф съди изпълнителката за нанесени вреди. Все още обаче няма друго развиване по тематиката и следва решение на по-високо равнище.
               

A post shared by (@jlo) on Apr 15, 2020 at 10:46am PDT

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР