Джей Лено е подал молба за опазване на имуществото на

...
Джей Лено е подал молба за опазване на имуществото на
Коментари Харесай

Джей Лено подава молба за надзор върху имението на жена си; в петицията се казва, че съпругът на 43 години, страдащ от деменция

Джей Лено е подал молба за запазване на имуществото на брачната половинка си в петък в съда на Стенли Моск в Лос Анджелис.

Според правосъдни документи, получени от NBC News, брачната половинка на Лено, Мейвис Лено, страда от деменция и заради това не е в положение да извърши проект за парцели.

„ За страдание, Мейвис прогресивно губи потенциал и ориентировка към пространството и времето в продължение на няколко години “, се показва в петицията за настойничеството.

Петицията желае утвърждението на съда за заместващо решение за одобрение на планирането на парцели и осъществяване на завещателен проект, който Лено има вяра, че брачната половинка му би екзекутирала, в случай че беше способна.

„ Тъй като настоящото положение на Мейвис я прави неспособна да извърши проекта за завещание “, се показва в петицията, „ Джей е подал петиция до съда да бъде назначен за квестор от наследството на Мейвис с единствената цел да подаде молба за заместващо решение от нейно име, с цел да подсигурява, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР