Джесика Пегула се класира за четвъртфиналите на Australian open, след

...
Джесика Пегула се класира за четвъртфиналите на Australian open, след
Коментари Харесай

Пегула не даде сет на Крейчикова за място на четвъртфиналите в Мелбърн

Джесика Пегула се класира за четвъртфиналите на Australian open, откакто надигра Барбора Крейчикова със 7-5, 6-2 за близо час и 45 минути игра.

Американката, сложена под номер 3 в главната скица, първа стигна до пробив в мача, повеждайки с 4-3 в седмия гейм. Тя пропусна два сетбола при 5-3 в своя изгода, а по-късно позволи и връщане на пробива от някогашната шампионка на Ролан Гарос. Нов брейк на сметката на Пегула обаче й разреши да сервира още един път за частта и този път тя не сбърка. Втората част стартира с разменени пробиви, само че оттам-насетне американката стартира да господства и влезе в серия от четири следващи гейма, с което постави точка на разногласието сред двете.

Пегула е на четвъртфиналите без изгубен сет в шампионата, като чака победителката от мача сред двукратната шампионка в Мелбърн Виктория Азаренка и китайката Лин Джу. 

По-рано през днешния ден лидерката в главната скица, откакто беше отстранена от 22-годишната Елена Рибакина в два сета – 6:4, 6:4. 

откакто 18-годишната американка бе победена от някогашната шампионка от Откритото състезание на Франция Йелена Остапенко в четвъртия кръг.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР