Джесика Пегула до момента разочарова с представянето си в сезона

...
Джесика Пегула до момента разочарова с представянето си в сезона
Коментари Харесай

В сблъсък от тежка категория на РГ: Пегула преодоля теста на бивша финалистка от Шлема

Джесика Пегула досега разочарова с представянето си в сезона на клей, като не доближи нито един край в конкуренциите на землена настилка, но през днешния ден изигра един от най-хубавите си мачове напоследък, с цел да потегли победоносно на Ролан Гарос. Американката имаше тежката задача на старта да срещне сънародничката си и някогашна финалистка от Аустрелиън Оупън - Даниел Колинс, която даде прочут отпор на първата ракета на " янките ", само че след час и 21 минути игра международната номер 3 надви - 6:4 6:2. По този метод третата сложена в схемата не престава напред към втория стадий в Париж, където ѝ следва да премери сили с непредсказуемата Камила Джорджи.

Началото на конфликта беше изпълнено с положителни знаци за Пегула, която не допускаше никакви неточности в играта си и матираше международната номер 45, с цел да я пробие още в дебютния гейм за мача. Впоследствие Колинс влезе в темп и възвърне паритета, като с това си деяние даде старта на серия от четири следващи брейка, чийто край беше комплициран от по-високоранкираната тенисистка, която завоюва личното си подаване и броени минути по-късно записа откриващия сет на сметката си.

Във втората част началният удар на някогашната финалистка
Всичко за Вашата сватба
от Аустрелиън Оупън беше под всякаква рецензия, което даваше опция на международната номер 3 да господства във всеки един аспект игрово, като на бърза ръка тя се откъсна с преднина от два пробива в актива си. Сдобила се с сходен задатък, то Пегула нито за момент не сложи превъзходството си под въпрос и скоропостижно постави точка на разногласието в американското дерби.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg