Джесика Пегула до момента разочарова с представянето си в сезона

...
Джесика Пегула до момента разочарова с представянето си в сезона
Коментари Харесай

В сблъсък от тежка категория на РГ: Пегула преодоля теста на бивша финалистка от Шлема

Джесика Пегула досега разочарова с представянето си в сезона на клей, като не доближи нито един край в конкуренциите на землена настилка, но през днешния ден изигра един от най-хубавите си мачове напоследък, с цел да потегли победоносно на Ролан Гарос. Американката имаше тежката задача на старта да срещне сънародничката си и някогашна финалистка от Аустрелиън Оупън - Даниел Колинс, която даде прочут отпор на първата ракета на " янките ", само че след час и 21 минути игра международната номер 3 надви - 6:4 6:2. По този метод третата сложена в схемата продължава напред към втория стадий в Париж, където ѝ следва да премери сили с непредсказуемата Камила Джорджи.

Началото на конфликта беше изпълнено с положителни знаци за Пегула, която не допускаше никакви неточности в играта си и матираше международната номер 45, с цел да я пробие още в дебютния гейм за мача. Впоследствие Колинс влезе в темп и възвърне паритета, като с това си деяние даде старта на серия от четири следващи брейка, чийто край беше комплициран от по-високоранкираната тенисистка, която завоюва личното си подаване и броени минути по-късно записа откриващия сет на сметката си.

Във втората част началният удар на някогашната финалистка от Аустрелиън Оупън беше под всякаква рецензия, което даваше опция на международната номер 3 да господства във всеки един аспект игрово, като на бърза ръка тя се откъсна с преднина от два пробива в актива си. Сдобила се с сходен задатък, то Пегула нито за момент не сложи превъзходството си под въпрос и скоропостижно постави точка на разногласието в американското дерби.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР