Джесика Ланг се завърна триумфално във вселената на Райън Мърфи

...
Джесика Ланг се завърна триумфално във вселената на Райън Мърфи
Коментари Харесай

Джесика Ланг се завръща във вселената на Райън Мърфи в първия трейлър на Feud: Capote Vs. Лебедите – заедно с Наоми Уотс, Клои Севини, Калиста Флокхарт и Деми Мур

Джесика Ланг се завърна триумфално във вселената на Райън Мърфи в първия филмов откъс на Feud: Capote Vs. The Swans, чиято премиера е на 31 януари на FX и на 1 февруари на Hulu

Създателят Райън Мърфи изригна в Instagram на 5 декември, че е „ толкоз разчувствуван от това “ и сподели, че работата с неговата дългогодишна муза Ланге и останалата част от звездния отбор е „ вълнуваща “.

През 2017 година Джесика - която е единствено Грами надалеч от елитния статут на EGOT - известно заглавие на първия сезон на антологията Feud, която беше съсредоточена върху съперничеството сред Джоан Крауфорд и Бет Дейвис (Сюзън Сарандън).

Ланге преди този момент е взел участие в антологията на ужасите на Райън Мърфи „ Американска история на ужасите “ за пет сезона – Къща на убийството (2011), Убежище (2012), Ковен (2013), Шоу на изродите (2014) и Апокалипсис (2018).

Актрисата от Марлоу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР