Джеси Уинтър от Love Island има разкри, че е била

...
Джеси Уинтър от Love Island има разкри, че е била
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО Джеси Уинтър разкрива, че е била „депресирана“ и „изгубила всякаква мотивация“ по време на битка с телесната дисморфия и рецидив на детайлите след второ пребиваване в Love Island: „Това погълна живота ми“

Джеси Уинтър от Love Island има разкри, че е била „ депресирана “ и „ изгубила всякаква мотивация “ в разгара на борбата си с хранително разстройство

27-годишната инфлуенсърка, която се появи във версията на шоуто за запознанства в Австралия и Обединеното кралство, за първи път беше диагностицирана с телесна дисморфия на 19-годишна възраст, като се бореше с тежестта и облика на тялото си от млада тийнейджърка (на фотографията през 2018 г.)

Говорейки за това какво е отключило нейното хранително разстройство, Джеси сподели: „ За мен има доста допринасящи фактори. Едно от тях беше ниското самочувствие и в действителност имах недиагностициран ADHD по това време.

„ И по този начин, когато получих диагнозата си ADHD, в действителност стартира да има доста повече смисъл. Но да, съвсем стана като механизъм за справяне с това по какъв начин се усещах към себе си.

„ Имах доста отрицателни усеща...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР