Джеси Лингард е доволен от решението си да се премести

...
Джеси Лингард е доволен от решението си да се премести
Коментари Харесай

Изненадващите заплати на Джеси Лингард в Южна Корея, тъй като бившата звезда на Манчестър Юнайтед претърпя кошмарен дебют

Джеси Лингард е удовлетворен от решението си да се реалокира в Южна Корея, макар че направи слаб старт на терена и видя, че заплатите му спадат доста.

Лингард шокира футболния свят, когато през февруари подписа двугодишен контракт с ФК Сеул. 31-годишният атакуващ полузащитник сподели, че има 26 клуба по света, които се интересуват от услугите му, само че е избрал клуба в южнокорейската столица.

През миналия месец той показа щастлива предна част за своите 9,4 милиона почитатели в Instagram, публикувайки своя фотография в корейски ресторант за барбекю с надпис „ Момчето е щастливо “ предходната седмица. К Лигата стартира през уикенда, давайки късмет на Лингард да играе спортен футбол за първи път от 16 април 2023 година, когато той игра за Нотингам Форест против някогашния си клуб Манчестър Юнайтед.

Не се получи по проект, като Сеул беше надвит с 2-0 от Гуанджу, а Лингард се появи единствено като запаса и получи жълт картон за късно предизвикателство по време на 13-минутното си камео...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР