Джеси Джей най-накрая разкри кой е бащата на бебето й,

...
Джеси Джей най-накрая разкри кой е бащата на бебето й,
Коментари Харесай

Джеси Джей вече не крие бащата на детето си

Джеси Джей най-сетне разкри кой е бащата на бебето й, откакто посрещна първото си дете предишния месец. 35-годишната певица на " Domino " показа стоплящата сърцето вест, че е станала майка в обява в обществените мрежи през май, като сподели, че раждането на момченцето й е трансформирало живота й и тя " лети влюбена ".
 Джеси Джей в очакване на първото си дете и компликациите, свързани с бременността
Джеси Джей - този път усмихната от благополучие

Крайно време беше...

Джеси, с същинско име Джесика Корниш, съумя да резервира в загадка самоличността на таткото на бебето и то за дълъг интервал от време, само че най-сетне показа самоличността му в обществените мрежи в сладка обява, отдадена на нейния другар ЧананСафирКолман.

Британската певица разгласява слайдшоу със фотоси в Instagram, демонстрирайки връзката им и бременността на, като отдаде респект на половинката си, който е датски състезател.

" Ах, по дяволите. Не мога да вардя секрети с цялата тази обич вътре в мен. Честит първи датски рожден ден на бащата, бебе. По дяволите, доста ти наподобява ", написа изпълнителката.

По-рано певицата разгласява нейна фотография в стори в Instagram по време на цезарово сечение с баскетболиста, който държи ръката й. Тя сподели на своите 13.2 милиона почитатели, че е осветил мрачните ѝ дни ". " Мъча се да вардя нещата в загадка. Мисля, че в случай че ме познавате, знаете това. Искам да защитя хората, които обичам, и да го запазя единствено за себе си...И тогава толкоз постоянно си мисля, че по дяволите, тъкмо тъй като животът е къс, не желая да скърбя, че не съм споделила, тъй като той ми даде доста от най-дорбите дарове в живота ми ", написа изпълнителката.
 След значително компликации Джеси Джей към този момент е майка
Щастливата вест на Джеси Джей

Когато си постигнал щастието след компликациите

Джеси Джей разкри пред почитателите си, че нейният другар " не е пуснал " ръката й по време на раждането, като добави, че не би се справила без него. " Той е спокойствието за моята полуда. Мирът на моя боязън. Таткото на моето бебе ", прочувствено приключва Джеси.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР