Джервонта Дейвис не се е бил три пъти в една

...
Джервонта Дейвис не се е бил три пъти в една
Коментари Харесай

Питбула кандидат №1 за съперник да Танка Дейвис

Джервонта Дейвис не се е бил три пъти в една календарна година от 2019 година насам. Но до момента в който графикът му постоянно го лимитира единствено до една или две изяви, 2023 година може да е друга история. До тук Танка към този момент се би два пъти и всичко мина безпрепятствено за 28-годишния първенец. Хектор Луис Гарсия разбра, че силата, за която всички приказват, е в действителност толкоз огромна и загуби с нокаут в деветия рунд.

Райън Гарсия се включи скоро по-късно. След дълги закачки сред двамата отвън кръга, те се срещнаха сред въжетата. Раздразнен от безспирните му нелепости, Дейвис (29-0, 27 КО) помоли Райън да си постави парите. След като двамата се сблъскаха на 22 април, Дейвис наказа своя противник, отбелязвайки два нокдауна, преди да приключи шоуто с нокаут в седми рунд.

След като остават няколко месеца до края на годината, Дейвис има опция да направи още една борба. Има доста противници в лека категория, които биха се радвали да се изправят против Танка. Но съгласно Калвин Форд, треньорът на Дейвис, едно познато име е изплувало на върха на листата.

„ Моето мнение е, Питбула “, сподели Форд пред BoxingScene.com по време на скорошно изявление, когато го попитаха кой е любимецът. Айзък Крус, прочут още като Питбула, даде всичко от себе си против Дейвис преди съвсем две години. Със относително малко предупреждение през декември 2021 година, Крус получи шанса да нанесе първото проваляне на Дейви. Тези, които гледаха, чакаха Дейвис в последна сметка да откри удара за нокаут. Това обаче по този начин и не се случи, защото той беше заставен да се задоволи с победа по точки.

Срещата с Крус може да бъде огромен бизнес за тима на Дейвис, само че това не значи, че той е желанието на Форд. Хора като Девин Хейни и Шакур Стивънсън бяха по-желани разновидности от публиката. Те обаче няма да са съперници в този момент. Не тъй като няма интерес, а най-много тъй като и Стивънсън, и Хейни наподобява имат други проекти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР