Джери Лейн, съмениджър на китайския претендент в тежка категория Жилей

...
Джери Лейн, съмениджър на китайския претендент в тежка категория Жилей
Коментари Харесай

Жан не се спира! Иска битка с Фюри

Джери Лейн, съмениджър на китайския кандидат в тежка категория Жилей Жан, разгласи, че международният първенец на WBC Тайсън Фюри ще бъде първата им цел, в случай че победи и в реванша против Джо Джойс. Още през април Жан шокира Джойс, като му донесе първото проваляне в кариерата с нокаут в шести рунд. Постоянната лява ръка на Жан изцяло затвори дясното око на Джойс - което в последна сметка принуди лекаря край кръга да махне за завършек на борбата.

Британският боксьор упражни незабавна уговорка за реванш, като втората борба ще се организира тази събота в OVO Arena в Лондон.

„ Мисля, че победа за Жилей в събота в действителност разделя тежката категория “, сподели Лейн пред Sky Sports. „ Ако той победи, в действителност имате Фюри, Усик и Жан на върха. Всички останали ще бъдат надалеч, надалеч надолу “.

„ Ако Жилей завоюва, както чакаме още веднъж, Фюри е първата ни цел. Ще би трябвало да седнем и да забележим какви борби ще бъдат направени – и може би по-важното, кои борби не са направени. Това разделяне е просто непрекъсната игра на „ музикални столове “.

Преди няколко месеца имаше съществени договаряния за осъществяване на борба сред Фюри и Жан в Китай, само че тези полемики бяха провалени, когато Джойс упражни договорното си право на реванш.

„ Бях малко отчаян, тъй като бях доста, доста покрай провеждането на борбата с Тайсън Фюри, тъкмо преди Джо да задейства клаузата за реванш “, сподели Жан. „ Но имахме това в контракта. Трябваше да подпиша клаузата за реванша, с цел да стигна до първата борба. Така че ще направя каквото е вярно, а точно реванша. “

Очаква се Фюри да се върне на кръга идващия месец. Циганския цар ще взе участие в боксов мач без купа против някогашния първенец на UFC в тежка категория Франсис Нгану на 28 октомври в Саудитска Арабия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР