Джеремия Тротър-младши носи номер 54 на баща си, играе на

...
Джеремия Тротър-младши носи номер 54 на баща си, играе на
Коментари Харесай

Синовете на няколко бивши звезди на НФЛ са готови да проправят пътя си към лигата чрез драфта

Джеремия Тротър-младши носи номер 54 на татко си, играе на същата позиция и чества чували и огромни борби със същия автограф размах с секира.

Сега той е подготвен да направи име за себе си в НФЛ. Същото важи и за няколко топ вероятности, които играят същите позиции, на които бащите им са играли в лигата. Те ще схванат къде отиват, когато драфтът на НФЛ стартира идната седмица в Детройт.

„ Никога не съм бил от хората, които се стесняват да бъда наследник на Джеремая Тротър “, Тротър младши. споделих. „ Оценявам го. Той постоянно ме е учил на доста на тази позиция и в действителност ми оказа помощ да стигна до този миг през днешния ден. “

Джеремия Тротър беше четирикратен междинен бранител на Pro Bowl, който имаше три престоя във Филаделфия Ийгълс и също игра за Вашингтон и Тампа Бей по време на 11-годишна кариера.

Неговият наследник беше финалист предходната година в Клемсън за премията Дик Бъткус, дадена на най-хубавия бранител в нацията. Предвижда се Тротър-младши да бъде определен до втория кръг и някои летописи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР