Джерард Бътлър може и съвсем скоро да навърши 53 години,

...
Джерард Бътлър може и съвсем скоро да навърши 53 години,
Коментари Харесай

Джерард Бътлър пак ще спасява хора

Джерард Бътлър може и напълно скоро да навърши 53 години, само че не наподобява да има намерение да стопира с екшън филмите.

Сред тези, които би трябвало да забележим в околните години са продълженията на " Бърлога на крадци " (2018 г.) и " Гренландия: Последно леговище " (2020 г.). Но в проектите на Бътлър не са единствено продължения.

Plane е един от новите му филми, а към този момент имаме и филмов откъс, който ни демонстрира какъв брой тъкмо екшън да чакаме. Във кино лентата ще забележим Бътлър в ролята на водач на аероплан, който би трябвало да извърши един изцяло елементарен полет.

С разликата, че на борда на самолета е качен доста рисков нарушител. Всичко наподобява наред, до момента в който самолетът не навлиза в стихия и не се разрушава. Уменията на водача може и да избавят пасажерите, само че на земята ги чака друга заплаха.

Трейлърът ни демонстрира, че героят на Бълтър ще би трябвало да сплоти старания с оживелия нарушител на борда, с цел да избави останалите пасажери от смъртна опасност. 

Plane би трябвало да бъде пуснат по кината от 27 януари
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР