Джеръми Вайн беше подложен на критики в социалните медии, благодарение

...
Джеръми Вайн беше подложен на критики в социалните медии, благодарение
Коментари Харесай

Джереми Вайн внезапно прекъсва обаждащия се, докато призовава Twitter да бъде „изключен“ за Кейт Мидълтън

Джеръми Вайн беше подложен на рецензии в обществените медии, с помощта на неочакваното прекъсване на обаждащия се в шоуто си по Канал 5, който изрази благосклонност към Меган Маркъл.

Водещият, на 58 години, също се бори с някои прояви, че неиронично приканва държавното управление да „ закрие Twitter (X) “, в случай че конспирациите, свързани с Кейт Мидълтън и останалата част от английското кралско семейство, продължат онлайн. Клиповете на Vine, които вършат мненията, станаха вирусни, като телевизионният оператор беше избран като „ чудноват “ и „ вманиачен “ от някои критици на обществените медии.

Бракът на принц Уилям и Кейт Мидълтън беше гореща тематика в обществените медии през последните седмици, със спекулации по отношение на местонахождението на бъдещата кралица на Англия след нейната неуточнена коремна интервенция през януари. Теориите на конспирацията се ускориха по-рано този месец, когато дворецът Кенсингтън беше заставен да признае, че фотография, споделена в общия акаунт на Уилям и Кейт в Instagram, е била по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР